diskusijos.jpgDiskusijos
Savanoris Artūras: „Atvirai galiu prisipažinti, kad nebuvo nė vienos akimirkos, kai būčiau gailėjęsis atėjęs į šiuos kursus“

Diskutuok su bendraamžiais

• Jūs neprisijungęs.

Prisijunk prie diskusijų

Dar neužsiregistravęs? Registruokis čia.

Lentos informacija

Kviečiame Tave prisijungti prie "Vaikų linijos" diskusijų! Čia tu galėsi ne tik pasidalinti savo mintimis ir išgyvenimais su kitais vaikais, bet taip pat kurti Tau svarbias temas, į kurias reaguos Tavo bendraamžiai.

Norėdama(s) įsitraukti į diskusijas – užsiregistruok, susikurdamas savo prisijungimo vardą bei slaptažodį. Registruotis reikia tik pirmą kartą, vėliau galėsi prisijungti su tuo pačiu prisijungimo vardu ir slaptažodžiu. Norime atkreipti Tavo dėmesį, jog tie patys prisijungimo duomenys galioja tiek Pagalbos internetu, tiek Diskusijų skiltyje.

DĖMESIO! 

1. "Vaikų linijos" diskusijų administratorius pasilieka teisę ištrinti nepagarbius, įžeidžiančius komentarus ir keiksmažodžius.
  2. Diskusijose neleidžiama pateikti asmeninės informacijos - telefonų numerių, elektroninio pašto adresų, gyvenamosios vietos adresų ir kt.

#1 saus. 9, 2016 02:03:17

vilte20
Registruotas: 2016-01-08
Įrašai: 1

depresija

Sveiki,
Skaitydama jūsų diskusijas apie savęs žalojima , net sutrikau , nejau tokios jaunos mergaitės galvoja apie savižudybe , aš tikrai žinau kad nelengva ir tikrai žinau , kad mano nuomone jūsų visų gyvybių neišgelbės , bet gal privers bent kiek susimastyti . pati save žaloju šiuo atveju pjaustausi , bet patikėkit niekada nepagalvojau kad taip galesiu , pagalvojus kai buvau kokiu trijų metuku aš vaikščiojau paskui mama ir vis prašydau “tepti” - duonos užteptos sviestu tai būdavo pats mėdstamiausias užkandis , o jūs žalojant save ar galvojant kaip noriu mirti pagalvokit apie save kai buvote kokių ketveriu juk ne viskas buvo taip blogai kaip jus manote …. Žinau iš savo patirties kad beprotiškai sunku susilaikyti nežalojus savęs , pati negaliu nustoti tai tampa kaip narkotikas, bet gal galiu padeti kitiems gal galiu suteikti vilti , kad gyvenimas bus vėl spalvingas. Niekada negalvok kad niekam nerūpi , jei nesurandi žmonių kuriems rūpetum ( nors nemanau kad tai imanoma) , pagalvok apie mane keturiolikos metu mergaite Vilte kuriai tu rūpi ir kuriai riedetu ašaros jei tavo gyvenimas baigtusi net neprasidėjęs !! Visada prisimink kai buvai maža/s juk tikrai buvai linksma/s vaikas kuriam viskas nerūpėjo apart žaislų…
P.s. Gal galit man padėti/patarti ka man daryti , kad as nustociau save žaloti ?
Pagarbiai Viltė

Redaguotas vilte20 (saus. 9, 2016 20:12:02)

Atsijungęs

Lentos apačia

Moderatoriaus valdymas