Diskutuok su bendraamžiais
- Jūs neprisijungęs.
Dar neužsiregistravęs? Registruokis čia.
Lentos informacija
Kviečiame Tave prisijungti prie "Vaikų linijos" diskusijų! Čia tu galėsi ne tik pasidalinti savo mintimis ir išgyvenimais su kitais vaikais, bet taip pat kurti Tau svarbias temas, į kurias reaguos Tavo bendraamžiai.
Norėdama(s) įsitraukti į diskusijas – užsiregistruok, susikurdamas savo prisijungimo vardą bei slaptažodį. Registruotis reikia tik pirmą kartą, vėliau galėsi prisijungti su tuo pačiu prisijungimo vardu ir slaptažodžiu. Norime atkreipti Tavo dėmesį, jog tie patys prisijungimo duomenys galioja tiek Pagalbos internetu, tiek Diskusijų skiltyje.
DĖMESIO!
- "Vaikų linijos" diskusijų administratorius pasilieka teisę ištrinti nepagarbius, įžeidžiančius komentarus ir keiksmažodžius.
- Diskusijose neleidžiama pateikti asmeninės informacijos - telefonų numerių, elektroninio pašto adresų, gyvenamosios vietos adresų ir kt.
Apklausos
Ar mokate kalbėdami "apsiginti"?
- 1 vote (50,0%) for: 1 Nope.(Ne.)
- 0 votes (0,0%) for: 2 Net nebandau
- 1 vote (50,0%) for: 3 Taip
- 0 votes (0,0%) for: 4 Ką aš žinau...
#1 gruod. 9, 2015 21:47:28
- Vilnietis11
-
- Registruotas: 2015-03-14
- Įrašai: 110
Nemoku apsiginti.... Ne fizine puse...
Taigi, mano kelionės su trejais tokiais nelabai gerais arba neišsimokslinusiais klasiokais grįžta(galit paskaityti mano praeities temose apie ką aš)
Vis dėl to, supratau, kad aš nemoku apsiginti. Ne fiziškai, o (kaip čia pasakius) kalba.
Mane galima pakankamai lengvai “suriesti”, bet aš noriu tai baigti. Aš noriu taip pat mokėti apsiginti ir duoti jiems taip pat.
Mėnėsius ieškojau svetainių apie tyčiojimąsi ir t.t., bet tai buvo mano tuščio laiko išleidimas tuščiai(laisvo laiko išleidimas niekam beveik).
Esu vienturtis, neturiu pasitikėjimo savimi(manyčiau dėl to, kad esu storas(pagal save)) ir man tėvai bando padėti, bet jų pasiūlymai - ne šių laikų stiliaus… Taip sakant, neveiks.
Todėl norėčiau išmokti čia. Gal kažkas moka tai, ko aš nemoku.
Beje, draugai taip pat nemoka apsiginti BET kažkodėl prie jų NELENDA. Logic pls?(logikos, prašau?)
Redaguotas Vilnietis11 (gruod. 9, 2015 21:59:20)
Atsijungęs
#2 gruod. 11, 2015 00:19:23
- Zygiss
-
- Registruotas: 2015-12-10
- Įrašai: 17
Na tiesiog cia eilines mokyklos patycios. Sveikinu, kad esi dar bent kiek protingas ir nesielgi kaip jie. Tavo kaip vadinami atsisaudymai ir atmazai nieko gero neduos, tu nepasidarysi nei kiek geresniu. Tapsi tokiu paciu “marozu” kaip ir jie. Buk protingas ir nekreipk i tai demesio. Zinoma gali jiems atsikirsti : “Labai idomu. Gal dar turi ka pasakyti?” . “Papasakok daugiau” tada tiesiog jie pasimes ir netures ka bepasakyt arba pasijaus kaip paskutiniai kvailiai
Atsijungęs
#3 saus. 13, 2016 19:24:26
- patricija111
-
- Registruotas: 2016-01-11
- Įrašai: 1
Jeigu tyciojasi,kad zmogus stambesnis-pasakyk,kad kiti per ploni
O siaip tai nesiulau paciam tapti marozu vien del to,kad kiti tokie (ta prasme sutikus ta/tuos zmones)pirmam nepradet
Atsijungęs
#4 saus. 14, 2016 15:34:16
- Amandita
-
- Registruotas: 2016-01-03
- Įrašai: 3
Sveiki,iš manes taip pat tyčiojasi net per žiauriai :stumdo ant laiptu ar tiesiog ligiam kelį,per kuno kultura mat mete i galva kamuolius,visaip mane ižeidinėja.Jos visas mano drauges nusuko nuo manęs pripasakojo visokiausios nesamones taigi as bunu vieną mokykloje arba dar bwndrauju su vienu berniuku is kurio taip pat tyciojamasi.Taigi viska emiau i sirdi verkdavau mokykloi,bet dabar nekreipiu demesio,manau tu taip pat elkis-nekreipk demesio.
Atsijungęs