Diskutuok su bendraamžiais
- Jūs neprisijungęs.
Dar neužsiregistravęs? Registruokis čia.
Lentos informacija
Kviečiame Tave prisijungti prie "Vaikų linijos" diskusijų! Čia tu galėsi ne tik pasidalinti savo mintimis ir išgyvenimais su kitais vaikais, bet taip pat kurti Tau svarbias temas, į kurias reaguos Tavo bendraamžiai.
Norėdama(s) įsitraukti į diskusijas – užsiregistruok, susikurdamas savo prisijungimo vardą bei slaptažodį. Registruotis reikia tik pirmą kartą, vėliau galėsi prisijungti su tuo pačiu prisijungimo vardu ir slaptažodžiu. Norime atkreipti Tavo dėmesį, jog tie patys prisijungimo duomenys galioja tiek Pagalbos internetu, tiek Diskusijų skiltyje.
DĖMESIO!
- "Vaikų linijos" diskusijų administratorius pasilieka teisę ištrinti nepagarbius, įžeidžiančius komentarus ir keiksmažodžius.
- Diskusijose neleidžiama pateikti asmeninės informacijos - telefonų numerių, elektroninio pašto adresų, gyvenamosios vietos adresų ir kt.
- Pradžia
- » Alkoholis, rūkymas, narkotikai
- » noriu pabandyti
#1 liep. 10, 2015 02:51:04
- Ewelina
-
- Registruotas: 2015-07-09
- Įrašai: 19
noriu pabandyti
Jei moki sakyti “STOP” Tada bandyk.. Arba nusipirk ta kažkoki šūda nuo rūkimo sustojimo jei ką jei norėsi dar dūmelio.. tai nesvarbu isipuršk į burną ta dalyka ,kad nenorėtumei rūkyt
Atsijungęs
#2 liep. 12, 2015 18:42:10
- Saleculum
-
- Registruotas: 2015-07-12
- Įrašai: 1
noriu pabandyti
“Aš noriu pabandyti” - iš tiesų tai skamba labai juokingai, bet aš žinau tą jausmą, manau jog visi žino.Kažkada visi traukėme “savo pirmajį dūmą” taigi štai atėjo ir tavo eilė. Kam nors gali pasirodyti, kad šia savo žinute skatinu tave pabandyti, bet taip tikrai nėra, tiesiog vistiek kažkada pabandysi tai kodėlgi ne dabar. Jei tikrai taip apsisprendei tai bandyk, tik pabandžiusi stenkis nepradėti rukyti, nes iš patirties sakau jog dauguma pradeda nuo to vienintelio “pirmojo nekaltojo dūmelio”.
Atsijungęs
#3 liep. 12, 2015 20:23:57
- Vilkas
-
- Registruotas: 2015-01-29
- Įrašai: 136
noriu pabandyti
ne visi .. man 17 o as vis dar nerukau kadangi man jau du kartus ieskojo tuberkuliozes, plauciai ziauriai prastos bukles ir .. man dar ju reikes kolkas
Atsijungęs
#5 spal. 11, 2015 18:14:04
- inga159632
-
- Registruotas: 2015-10-11
- Įrašai: 22
noriu pabandyti
Bandyti neverta, bet jei labai norisi, tai kodel gi ne… Nevisi tampa priklausomi nuo pirmo karto, ne visiems tas patinka. Itraukt duma pirmsyk pabandziau 10metu, rukiau neilgai, tik dvi savaites poto meciau. Nerukau jau 6metai, na kartais uzeina mintys kad norisi to dumo, kai labai sunervuoja kasnors, bet sugebu atsispirt
Atsijungęs
#6 gruod. 7, 2015 19:31:28
- paule7621
-
- Registruotas: 2014-04-24
noriu pabandyti
Patikekit pabandzius pirma karta bus ir antras. (patirtis)
Atsijungęs
#7 saus. 12, 2016 23:57:02
- cesyro_katyte
-
- Registruotas: 2016-01-12
noriu pabandyti
Sveiki,pirma karta pabandziau parukyti 5 m.,paskui 6m… Man patiko..tada pradejau vogti cigaretes is tevu…ir as vis dar slapta rukau..man 10 m.Kaip man mesti??
Atsijungęs
- Pradžia
- » Alkoholis, rūkymas, narkotikai
-
» noriu pabandyti