diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Ingrida: „Vaikų linijoje“ įgyta patirtis labai praverčia bendraujant, ypač tada, kai susiduriu su nepažįstama aplinka ir žmonėmis. Daug drąsiau jaučiuosi tokiose situacijose...“

Diskutuok su bendraamžiais

• Jūs neprisijungęs.

Prisijunk prie diskusijų

Dar neužsiregistravęs? Registruokis čia.

Lentos informacija

Kviečiame Tave prisijungti prie "Vaikų linijos" diskusijų! Čia tu galėsi ne tik pasidalinti savo mintimis ir išgyvenimais su kitais vaikais, bet taip pat kurti Tau svarbias temas, į kurias reaguos Tavo bendraamžiai.

Norėdama(s) įsitraukti į diskusijas – užsiregistruok, susikurdamas savo prisijungimo vardą bei slaptažodį. Registruotis reikia tik pirmą kartą, vėliau galėsi prisijungti su tuo pačiu prisijungimo vardu ir slaptažodžiu. Norime atkreipti Tavo dėmesį, jog tie patys prisijungimo duomenys galioja tiek Pagalbos internetu, tiek Diskusijų skiltyje.

DĖMESIO! 

1. "Vaikų linijos" diskusijų administratorius pasilieka teisę ištrinti nepagarbius, įžeidžiančius komentarus ir keiksmažodžius.
  2. Diskusijose neleidžiama pateikti asmeninės informacijos - telefonų numerių, elektroninio pašto adresų, gyvenamosios vietos adresų ir kt.

Apklausos

Tėvai bando skirtis. Ką darytumėte?

•  
    15 votes (34,1%) for: Bandyčiau pasikalbėti su tėvais
  •  
    8 votes (18,2%) for: Bandyčiau sutrukdyti skirtis
  •  
    0 votes (0,0%) for: Pykčiau ant mamos
  •  
    2 votes (4,5%) for: Pykčiau ant tėčio
  •  
    7 votes (15,9%) for: Nieko nedaryčiau, nes man tai geriau
  •  
    12 votes (27,3%) for: Nežinau

#1 geg. 19, 2014 12:13:01

Mažvydas
Registruotas: 2014-03-28
Įrašai: 12

Problemos su tėvais

Sveiki.

Turiu šiokią tokią problemą - dėl tėvų. Mano tėvai susituokę, bet dabar negyvena kartu. Prieš kokius 5-6 metus, tėtis susipažino (na neįsimylėjo, tik susibičiuliavo) su kita moterimi. Dėl to mano mama ant jo užpyko ir išmetė iš namų. Dabar jis gyvena atskirai. Kartais 1-2 sykius per mėnesį susitinku su tėčiu. Mama galvoja apie skyrybas, nors ji sako, kad su tėčiu dar susitiksiu. Bet tėtis paaiškino, kad mama nori su juo skirtis tik dėl to, kad jam nereikėtų mokėti pinigų, ir kad su juo daugiau nesusitiksiu. Bet aš vis sutrukdau tėvams išsiskirti. Aš labai myliu mamą, bet tėčio irgi noriu, nes aš jį irgi labai myliu. Tėtis sako, kad jei turėtų daugiau laiko, tai daugiau būtų su manimi. Aš noriu juos sutaikyti, kadangi kiekvieną vakarą aš verkiu. Mama buvo nuvedus pas gydytoją, ir jis pasakė, kad tai susiję ne su ligomis ar pan., bet su šeimos problemomis. Kaip man juos sutaikyti, nes man jau darosi sunku.

Atsijungęs

#2 geg. 19, 2014 21:28:19

Emalija
Registruotas: 2014-05-07
Įrašai: 20

Problemos su tėvais

Nebijok taip. Nueik į bažnyčią pasimelsk. Nežinai kas gali būti

Atsijungęs

#3 liep. 11, 2015 17:00:18

Ewelina
Registruotas: 2015-07-09
Įrašai: 19

Problemos su tėvais

Sveika,rašai laišką ,jog tavieji tėvai išsiskyrė.Visiems tenka patirti tokių sunkumų. Tad,gali pasikalbėt su mama.Pasakyt jai,kad šeima turi būti kartu,O tavo šeimos dalelė tėtis.Ir pasakyk ,kad tėtis nenusimastė ,ad riekėtu jam atleist.Pasakyk ,kad suteiktu ji jam dar viena šansą..Jeigu nuspręsi tai padaryt. Linkiu tau stiprybės ir daug,daug drąsos.. Tegu tau pavyksta.Jeigu nieko neišeis ,rašyk.

Atsijungęs

#4 liep. 13, 2015 13:34:22

busiuana
Registruotas: 2015-05-12
Įrašai: 97

Problemos su tėvais

Jeigu tėvai kartu nelaimingi, kam versti juos būti kartu?..

Atsijungęs

#5 liep. 26, 2015 17:44:09

Nojus354885447
Registruotas: 2015-07-26
Įrašai: 1

Problemos su tėvais

Sveiki turi problema tevai man visada liepia man daryt viska jiems tai nesvarbu jiems nusispjaut rekia kiekviena diena nors nieko nepadariau ka man daryt?

Atsijungęs

#6 spal. 20, 2015 22:45:40

pijus@mockus
Registruotas: 2015-10-20

Problemos su tėvais

mano tevai issiskire man labai gerai nes mano brolio tevas mane isvadindavo baisiai

Atsijungęs

#7 saus. 8, 2016 09:21:15

Katre
Registruotas: 2016-01-07

Problemos su tėvais

Mano tėvai irgi išsiskyrė tik kitaip… Mano tėtis mirė. Mamai dabar šitos visos dienos yra tarsi pragare, ji verkia nesustojant naktimis nemiega kaip ir aš…

Atsijungęs

Lentos apačia

Moderatoriaus valdymas