diskusijos.jpgDiskusijos
Savanorė Eglė: „Pirmiausia, ką man davė ir vis dar duoda „Vaikų linija“ – tai bendravimo pamokas, taip pat išmokau empatijos, būdų, kaip padėti kitam išspręsti sunkias situacijas. Sužinojau, kaip kalbėtis su vaikais apie tai, kas jiems svarbu...“

Diskutuok su bendraamžiais

• Jūs neprisijungęs.

Prisijunk prie diskusijų

Dar neužsiregistravęs? Registruokis čia.

Lentos informacija

Kviečiame Tave prisijungti prie "Vaikų linijos" diskusijų! Čia tu galėsi ne tik pasidalinti savo mintimis ir išgyvenimais su kitais vaikais, bet taip pat kurti Tau svarbias temas, į kurias reaguos Tavo bendraamžiai.

Norėdama(s) įsitraukti į diskusijas – užsiregistruok, susikurdamas savo prisijungimo vardą bei slaptažodį. Registruotis reikia tik pirmą kartą, vėliau galėsi prisijungti su tuo pačiu prisijungimo vardu ir slaptažodžiu. Norime atkreipti Tavo dėmesį, jog tie patys prisijungimo duomenys galioja tiek Pagalbos internetu, tiek Diskusijų skiltyje.

DĖMESIO! 

1. "Vaikų linijos" diskusijų administratorius pasilieka teisę ištrinti nepagarbius, įžeidžiančius komentarus ir keiksmažodžius.
  2. Diskusijose neleidžiama pateikti asmeninės informacijos - telefonų numerių, elektroninio pašto adresų, gyvenamosios vietos adresų ir kt.

#1 liep. 4, 2013 17:48:00

Vaflis
Registruotas: 2013-06-26
Įrašai: 6

Baimė išeiti į lauką

Mes su drauge visados būdavom lauke žaisdavome,kalbėdavomes atsisėdusios ant suoliuko, bet kartą kai buvom lauke netoli mūsų žaidė tokie vaikai (3 berniukai ir 1 mergaitė) vaikai buvo 8-10 metų,bet vienas berniukas buvo 14-16 metų. Mes abi žaidėm ir tuos vaikus išskyrus tą 14-16 berniuką pažinojome. Ta mergaitė žinojo mūsų vardus ir tam vyresniam berniukui (14-16 metų) pasakė juos. Tada jis mus visokiom paukštytėm vadino mes jo išsigandom ir nubėgom į namo,kuriame gyvename laiptinę (mūsų durys buvo su kodu),bet jis tą kodą žinojo,nes mums atrodo toje laiptinėj kur mes gyvenam gyvena JO MOČIUTĖ.Tada labai džiaugėmės,kad pas mane rakinamos durys kur įeiti į koridorių tai labai gerai,kad jos nebuvo užrakintos ir mes spėjome ten užsirakinti,kad jis neįeitų. Mes bijome ir nebeeiname į lauką būname laiptinėje pas ją arba pas mane namuose. Mes nežinome ką daryti ar galite mums pagelbėti ?

Redaguotas Vaflis (liep. 4, 2013 17:48:21)

Atsijungęs

#2 liep. 11, 2013 15:36:21

Hacio
Registruotas: 2013-06-18
Įrašai: 3

Baimė išeiti į lauką

Pats veiksmingiausias budas yra pasakyti mamai

Atsijungęs

#3 geg. 9, 2014 16:58:32

Vaflis

Baimė išeiti į lauką

be pasakymo mamai…

Atsijungęs

#4 geg. 19, 2014 21:55:17

Emalija
Registruotas: 2014-05-07
Įrašai: 20

Baimė išeiti į lauką

Sukaupk drąsą ir trenk į nosį

Atsijungęs

#5 geg. 24, 2014 17:41:36

Vaflis

Baimė išeiti į lauką

tai,kad jis kokių 14-16 metų greičiau aš nuo jo į nosį gaučiau ką tada tėvam sakyčiau ?

Atsijungęs

#6 birž. 5, 2014 16:28:40

Emalija
Registruotas: 2014-05-07
Įrašai: 20

Baimė išeiti į lauką

Man panaši situacija, tiesa jei amžius didesnis manau nežinau ką galim padaryt. Nes man beveik tas pats.

Atsijungęs

#7 saus. 19, 2015 21:53:43

Beta...
Registruotas: 2015-01-19
Įrašai: 4

Baimė išeiti į lauką

Svarbu ne ūgis o smūgis

Atsijungęs

#8 saus. 23, 2015 18:13:24

Laimutė
Registruotas: 2015-01-22
Įrašai: 18

Baimė išeiti į lauką

Pasakyk mamai viska . Kodel tu nenori jai pasakyti ? Šiuo atveju mama puikiai tiks . Kitas variantaspasikalbeti su jo mociute . Nebijok kalbeti ir sakyti kas negerai . Puiku kad cia pasipasakojai bet tik tu pati gali ispresti savo sunkumus su tuo berniuku

Atsijungęs

#9 lapkr. 19, 2015 17:18:23

liucytenark
Registruotas: 2015-11-19
Įrašai: 1

Baimė išeiti į lauką

Tiesiog buk drasi ir nekreip demesio jam greitai tai praeis,tu jam tiesiog esi naujas zmogus ir viskas.O jeigu jau labai bijai tai tiesiog neik i kiema kokias 1-2 savaites ir jis tave pamirs

Atsijungęs

Lentos apačia

Moderatoriaus valdymas